Voorstellingen

Heyhoef Cinema, januari 2023

FILMVOORSTELLINGEN HEYHOEF CINEMA JANUARI 2023


Heyhoef Cinema draait op 13 januari 2023 SUPEREROI

De Italiaanse film "Supereroi" uit 2021 vertelt de liefdesgeschiedenis van de tegenpolen Anna en Marco.

Zij is een impulsieve cartoonist; hij is een natuurkundeprofessor die ervan overtuigd is dat alles een verklaring heeft.
In hun relatie wisselen tederheid en gevechten, leugens, affectie, geheimen en bedrog elkaar af. Je hebt superkrachten nodig om je hele leven van elkaar te kunnen houden, dat weten Anna en Marco maar al te goed. Tijd verandert een persoon en beïnvloedt relaties en dat geldt ook voor de relatie tussen Marco en Anna. De film, die gaat over een periode van 10 jaar van hun samenzijn, toont dat duidelijk aan.

Romantiek en drama wisselen elkaar af. Verliefdheid is mooi, maar soms zo pijnlijk ….

 

 

 

Heyhoef Cinema
Locatie: Wijkcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 2, 5043 RX TILBURG
Aanvang middagvoorstelling: 14:00 uur.
Aanvang avondvoorstelling: 19:30 uur
Entreeprijs: € 5,--

Heyhoef Cinema Themafilm, januari 2023

FILMVOORSTELLINGEN HEYHOEF CINEMA JANUARI 2023

Heyhoef Cinema draait op donderdag 26 januari 2023 als themafilm: SPARTACUS

In onze reeks Themafilms is gekozen voor “Echte Klassiekers“ van regisseur Stanley Kubrick. Tot en met de maand mei 2023 zullen we maandelijks een door hem geregisseerde film vertonen. We denken dat we daarmee vele bezoekers een fijne filmavond gaan bieden.

Na een succesvolle vertoning van “Paths of Glory“ in november 2022, volgt op donderdag 26 januari opnieuw een film van zijn hand: “Spartacus“, een film uit 1960.

Spartacus is een tot slavernij veroordeelde man die tot gladiator wordt opgeleid ter verstrooiing van de rijke Romeinse burgers. Maar in de zomer van het jaar 73 voor Christus ontsnappen hij en een aantal andere gladiatoren uit een gladiatorenschool in het Italiaanse Capua. In plaats van te vluchten voor hun eigenaar, organiseren ze zich. Samen met andere verschoppelingen uit de Romeinse republiek vormen ze een leger dat de enorme macht van Rome uitdaagt. Aan het hoofd van dit leger van slaven en proletariërs staat een voormalige slaaf: Spartacus.

 

 

Heyhoef Cinema
Locatie: Wijkcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 2, 5043 RX TILBURG
Aanvang voorstelling: 20:00 uur.
Entreeprijs: € 5,--