Voorstellingen

Heyhoef Cinema, augustus 2023

Op zoek naar een avondje in Italiaanse sfeer ?

Kom dan op donderdagavond 24 augustus aanstaande naar de tuin van Giardino D’Italia – een Italiaans restaurant in de Reeshof – waar Heyhoef Cinema de vrolijke Italiaanse film “Gianni e le Donne” vertoont.

 

 

Gianni is een modelman voor zijn vrouw, zijn kinderen en eigenlijk iedereen om hem heen. Nu hij met pensioen is, vult hij zijn dagen vooral met boodschappen doen, het uitlaten van zijn hond en het betalen van zijn rekeningen, onder streng toezicht van zijn vrouw.
Hij voelt zich niet ongelukkig, maar dan duikt zijn oude vriend Alfonso op met een nieuwe vlam, die aanzienlijk jonger is. En hij is niet de enige, want veel leeftijdgenoten van Gianni genieten op dezelfde manier van een tweede jeugd. Zélfs de oude Maurizio (die altijd in een trainingspak rondloopt) heeft een jongere maîtresse. En dus besluit Alfonso dat het tijd is om ook Gianni’s liefdesleven nieuw leven in te blazen, maar dat klinkt gemakkelijker dan het is.

 

 

 

 

“Gianni e le Donne” begint om 21:30 uur en is gratis toegankelijk. Vooraf reserveren is niet nodig !

Voorafgaand aan de film kan er uiteraard heerlijk Italiaans worden gegeten bij Giardino D’Italia. Voor deze avond zal een mooi geprijsd menu-tje worden samengesteld. Hiervoor dienen gasten wél vooraf te reserveren bij het restaurant, tel. 013-5902363 of via onderstaande link:

Reserveren diner Giardino D'Italia

Giardino D’Italia is gevestigd aan de Huibevendreef 22, 5043 EW TILBURG.

Ci vediamo il 24 agosto !

Heyhoef Cinema

Heyhoef Cinema, september 2023

Dogman

Heyhoef Cinema draait op vrijdagavond 8 september 2023 de film “Dogman”.
Deze film sluit goed aan bij het thema “Italie” van het festival Piazza Cultura, op zondag 10 september in de Reeshof georganiseerd door de  Winkeliersvereniging van Heyhoef Winkelcentrum.

 

 

Deze Italiaanse film uit 2018, geregisseerd door Matteo Carone, vertelt de waargebeurde geschiedenis van Marcello, een rustige en aardige man die in een verlaten buitenwijk van Napels een hondentrimsalon runt.
Tussen de trimbeurten door handelt hij ook nog stiekem in cocaïne, maar dat lijkt voor Marcello de normaalste zaak van de wereld, zolang zijn dochtertje Sofia maar niet in de buurt is.
Marcello is hondstrouw, zelfs aan zijn oude vriend Simoncino, een ex-bokser die verslaafd is aan cocaïne. Hij is Marcello’s belangrijkste drugsklant en betrekt hem tegen zijn zin steeds weer bij zijn criminele klussen.
Van lieverlee laat de goedgelovige Marcello zich buiten zijn wil om meeslepen in een spiraal van geweld, tot er een grens wordt bereikt …

 

 

 

Heyhoef Cinema
Locatie: Wijkcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 2, 5043 RX TILBURG
Aanvang middagvoorstelling: 14:00 uur.
Aanvang avondvoorstelling: 19:30 uur
Entreeprijs: € 5,--

Heyhoef Cinema, september 2023

Piazza Cultura

 

 

 

Tijdens het Piazza Cultura weekend (9-10 september) zal de eerste pop-up bioscoop in de Reeshof het licht zien! Met prikkelende en verrassende voorstellingen! Hiervoor geldt; houdt de komende tijd het blad "Focus op Reeshof" en de sociale media in de gaten!

Heyhoef Cinema, september 2023

“Illetré” (ongeletterdheid)

In samenwerking met Bibliotheek Heyhoef vertoont Heyhoef Cinema op vrijdagochtend 15 september om 10:30 uur de film “Illetré” (Ongeletterdheid).

 

 

 

Deze franse film uit 2018 vertelt het verhaal van dertiger Léo Cramps die een zwaar geheim met zich meedraagt: hij kan lezen noch schrijven. Op een dag raakt hij in de fabriek waar hij werkt, betrokken bij een bedrijfsongeval omdat hij de veiligheidsvoorschriften niet kon lezen ….

 

 

 

 

 

De film is onderdeel van een breder programma dat de Bibliotheek in het kader van “De maand van de basisvaardigheden” op deze vrijdag verzorgt.

Zo kunnen de gasten ná de film desgewenst ook aansluiten bij een tafelgesprek in De Bibliotheek Heyhoef – met een gratis lunch!
We praten over wat de bieb voor jou kan betekenen, want de bieb heeft niet alleen boeken, maar helpt je ook bij allerlei andere vragen op weg.

De film wordt gedraaid in het Wijkcentrum (naast de bibliotheek) en is gratis toegankelijk.
Aanmelding voor enkel de film of voor de film met tafelgesprek plus gratis lunch, kan bij de Bibliotheek via: heyhoef@bibliotheekmb.nl of aan de infobalie.

Voor meer informatie, zie onderstaande link:

Licht, Camera, Aktie!...Aksie!...Actie! | vrijdag 15 september 2023 | Bibliotheek Midden-Brabant (op-shop.nl)

Wij hopen op een mooie opkomst!
Heyhoef Cinema
Bibliotheek Heyhoef