Voorstellingen

Heyhoef Cinema, juli 2022

HOUSE of GUCCI

 

House of Gucci is een Amerikaanse biografische misdaaddramafilm uit 2021 onder regie van Ridley Scott, gebaseerd op het boek "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed"
uit 2001 van Sara Gay Forden.

 

 

De film volgt  Patrizia Reggiani  (Lady Gaga) en  Maurizio Gucci (Adam Driver), terwijl hun romance verandert in een gevecht om de controle over het Italiaanse modemerk Gucci. Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek en Al Pacino spelen ook mee.

Scott wilde een film maken over de Gucci-dynastie nadat hij begin jaren 2000 de rechten op Fordens boek had verworven. Het project kwijnde enkele jaren weg, waarbij een aantal regisseurs en acteurs werden overwogen voordat Scott en Gaga in november 2019 officieel werden toegevoegd. Een groot deel van de resterende cast voegde zich er de volgende zomer bij en de opnames begonnen in Italië. Die duurden van februari tot mei 2021.

De wereldpremière van House of Gucci vond plaats in Londen op 9 november 2021. De film heeft meer dan $ 156 miljoen opgebracht tegen een budget van $ 75 miljoen.

Deze film schetst het bijzondere verhaal over het leven in een familie met verschillende belangen op een afwisselende manier. Daarom is het zeker de moeite waard om deze film te komen zien.

Waar en wanneer :

Wijkcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 1. 5043 RX Tilburg
Vrijdagmiddag 16 september, 14.00 uur
Vrijdagavond 16 september, 19.30 uur

Toegang € 5,00 ; graag contant (inclusief kop koffie of thee bij aanvang van de film).

U kunt ook een strippenkaart kopen, waarmee u  vijf Filmvoorstellingen (normale entree 5 euro) kunt bezoeken voor slechts 20 euro! De toegang geldt zowel voor ons reguliere, maandelijkse aanbod, als voor geprogrammeerde “Film Specials “. De toegang is voor de strippenkaarthouder (niet op naam) en zijn / haar introducees.
Geldigheidsduur: onbeperkt