Binnenkort verwacht

Exacte datum nog onbekend

Greenbook

2018, regie Peter Farrelly
Met  Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini


Duur 130 minuten

Trailer

'Green Book' volgt een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter, Tony Lip genaamd, die tijdelijk zonder werk zit als zijn nachtclub een paar maanden dicht gaat. Vervolgens besluit hij als chauffeur rond te rijden voor een uiterst getalenteerde pianist. De twee leven in een totaal andere wereld, maar krijgen geleidelijk aan een band met elkaar.

Vrijdag ?? om 14.00 uur
Zaterdag ?? om 20.00 uur

 

 

Exacte datum nog onbekend

Singel 39

2019, regie Frank Krom
Met Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra en Eva van de Wijdeven


Duur 90 minuten

Trailer

Mo – kort voor Monique – heeft slechts één focus in haar leven: haar medische carrière. Al het andere is van ondergeschikt belang. Waar zou ze alleen al de tijd vandaan moeten halen om bijvoorbeeld te daten? Maar wanneer de extraverte Max naast haar komt wonen, ontstaat er een bijzondere vriendschap die Mo doet inzien dat er meer in het leven is dan alleen haar carrière. Dat je het leven moet léven in plaats van moet plannen.

Vrijdag ?? om 14.00 uur
Zaterdag ?? om 20.00 uur

Exacte datum nog onbekend

Five Feet Apart

2019, regie Justin Baldoni
Met Haley Lu Richardson, Cole Sprouse, Moises Arias


Duur 116 minuten

Trailer

De tieners Will en Stella verblijven allebei in het ziekenhuis vanwege taaislijmziekte. Ze ontmoeten en vallen voor elkaar, maar moeten steeds een zekere afstand bewaren. Will maakt deel uit van een experimentele drugsbehandeling, terwijl Stella op de wachtlijst staat voor orgaandonatie. Terwijl de band tussen hen sterker wordt, zoeken ze naar een manier om de afstand tussen hen te overbruggen en ontdekken ze vele mogelijkheden.

Vrijdag ?? om 14.00 uur
Zaterdag ?? om 20.00 uur